Politika

"RODITELJI NOSE DODATNI TERET" Dragojević-Stojić o početku školske godine

Član Predsjedništva SDS Maja Dragojević-Stojić poručila je da roditelji ove školeske godine imaju dodatni teret, jer je djeci ove godine trebala i "dodatna oprema".

"RODITELJI NOSE DODATNI TERET" Dragojević-Stojić o početku školske godine
FOTO: SDS/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
Maja Dragojević Stojić

Dragi đaci, u periodu kada nažalost škola više nije uz učenje i igra i smijeh, moram reći da ste vi heroji ovog vremena. Nakon savladane školske godine nastavom na daljinu, vjerujem da se radujete povratku u školske klupe – poručila je Dragojević-Stojić.

– Ono što je sigurno jeste da i vaši roditelji nose dodatni teret, pa prije svega, mislim da su maskice, vlažne maramice i sve ono što je potrebno vama za bezbjedno pohađanje ove školske godine, trebalo da se obezbjedi iz ministarstva – naglasila je članica Predsjedništva SDS.

Ona je istakla da kao ljekar, smatra da svaka lokalna zajednica treba da ima stručne timove, medicinski kadar koji bi nadgledao proces izvođenja nastave i bio zadužen da sve mjere budu maksimalno ispoštovane, što bi dalo dodatnu sigurnost i djeci i roditeljima, ali i nastavnom osoblju.

– Uz želju da što prije izađemo iz ove epidemiološki loše situacije, od srca vam želim srećnu i uspješnu školsku godinu, mnogo dobrih ocijena i da u budućnosti, prije svega, postanete dobri ljudi – poručila je ona, saopšteno je iz SDS.