Politika

"VRIJEME JE DA ŽENA DOĐE NA ČELO" Maja Dragojević Stojić kandidat SDS za gradonačelnika Prijedora

Srpska demokratska stranka je danas u Prijedoru predstavila kandidata za gradonačelnika ovog grada Maju Dragojević Stojić.

"VRIJEME JE DA ŽENA DOĐE NA ČELO" Maja Dragojević Stojić kandidat SDS za gradonačelnika Prijedora
FOTO: SDS

Predsjednik SDS Miko Šarović je rekao da je ponosan što je Maja Dragojević Stojić izbor SDS u Prijedoru i izrazio uvjerenje da ona može da donese pobjedu u ovom gradu.

– Mislim da je ona prava osoba za taj posao zato što ima energiju i harizmu koja može da okupi, ne samo članove SDS i naše partnere, nego i sve Prijedorčane koji ne pripadaju nijednoj političkoj organizaciji. Vrijeme je da jedna žena dođe na čelo grada Prijedora – rekao je Šarović.

Poručio je da bi pobjeda Dragojević Stojić bila pobjeda svih građana Prijedora, koja bi donijela prosperitet ovom gradu.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

Maju Dragojević Stojić je poručila da će njena najveća obaveza biti vraćanje Prijedora na mjesto koje mu pripada.

– Prijedor je sa pozicije drugog grada u Republici Srpskoj došao na petu ili šestu. Koliko su promjene potrebne najbolje znaju građani Prijedora jer oni vrlo dobro znaju u kakvom stanju se naš grad sada nalazi – rekla je Dragojević Stojić.

Ona je istakla da ona i njen tim imaju realan i ostvariv program za naredne četiri godine.

Predstavljanju kandidata SDS za gradonačelnika Prijedora prisustovao je i Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.