Kultura

ROK LEGENDA NAPALA TEJLOR SVIFT Njene koncerte nazvao "Turnejom grešaka", pjevačica mu nije ostala dužna

Tejlor Svift odgovorila je Dejv Grolu tokom njenog rasprodatog koncerta na Vembliju, nakon što je frontmen Fu Fajtersa sugerisao da ne svira uživo.

Tejlor Svift
FOTO: MIGUEL A. LOPES/EPA

Ona je naglasila da njen bend svira “uživo” tokom cijelog trosatnog seta.

– Šta ste upravo uradili je nezaboravan trenutak ne samo u mom životu, već i za svakog člana naše ekipe. Bend koji će večeras svirati uživo za vas tri i po sata – rekla je Tejlor Svift publici.

– Oni to zaslužuju, kao i svaki moj kolega izvođač, a vi ste nam to tako velikodušno dali. Nikada to nećemo zaboraviti.

Grolove kritike i odgovor publike

Dejv Grol je u subotu uveče kritikovao turneju Tejlor Svift, tvrdeći da ona ne pjeva uživo, dok je nastupao u Londonu.

Svift je bila odlučna dok je predstavila svoj bend, naglasivši da su oni “svirali uživo” tokom cijelog trosatnog nastupa.

Grol je, s druge strane, nazvao turneju Tejlor Svift “Errors Tour” (Turneja grešaka, umjesto Eras tour kako je naslov turnije Tejlor Svift) i rekao da njegova grupa “zaista svira uživo”. Dok je nastupao na London Stadionu, Grol je spomenuo Sviftovu koja je iste noći svirala na drugoj strani glavnog grada na Vembliju – na što su neki fanovi odgovorili zvižducima.

– Samo smo se šalili o turneji Tejlor Svift ranije. Znam da je na svojoj “Errors”turneji. Vjerujte mi, ne želite da osjetite gnjev Tejlor Svift – rekao je Grol publici. Mi volimo da zovemo našu turneju “Errors Tour”. Imali smo više od nekoliko era i više od nekoliko grešaka. Samo nekoliko.

Frontmen Fu Fajters dodao je: “To je zato što zaista sviramo uživo. Šta? Samo kažem. Vi volite sirovu, uživo rokenrol muziku, zar ne? Došli ste na pravo mjesto!”

Pročitajte još

Reakcije fanova i pozadina sukoba

Grol i Sviftova su ranije imali dobre odnose, pri čemu je Grol hvalio njenu odluku da ponovo snimi svoje albume i vrati svoj katalog. Grol je takođe pričao kako ga je Sviftova “spasila” kada mu je pomogla tokom nastupa na zabavi koju je priredio Ser Pol Makartni.

Neki korisnici na mrežama sugerisali su da je Grolov napad motivisan zlostavljanjem koje je njegova kćerka doživjela od fanova Tejlor Svift nakon što je kritikovala pjevačicu zbog putovanja privatnim avionom.

Kritike su stigle i od strane fanova koji su smatrali da je Grolov napad bio nepotreban i motivisan ljubomorom.

– Grol je toliko propao da mora da koristi Tejlorino ime za besplatan PR? Sramotno, mislio sam da je bolji od toga, kakva šteta – rekao je drugi korisnik, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu