Zabava

Ronaldova djevojka progovorila o gubitku sina "Ove godine sam imala najbolji i najgori trenutak u životu"

Na španskom festivalu posvećenom televiziji nazvanom "FesTVal" prikazan je isječak iz predstojeće druge sezone reality serije "Ja sam Džordžina" gdje je Džordžina Rodrigez, influenserka i djevojka nogometaša Kristijana Ronalda, prvi put progovorila o gubitku sina.

Ronaldova djevojka progovorila o gubitku sina "Ove godine sam imala najbolji i najgori trenutak u životu"
FOTO: DŽORDŽINA RODRIGEZ/ INSTAGRAM/ SCREENSHOT

Džordžina Rodrigez navodno je početkom godine potpisala značajan ugovor s Netfliksom kako bi snimila drugu sezonu svoje rijaliti serije.

Nakon što je potvrđeno će se “Ja sam Džordžina” vratiti “uskoro”, pojavljuju se rani detalji vezani za emocionalna previranja kroz koja je prošla nakon razornog gubitka sina u aprilu.

Direktor odjela za zabavu Netfliksa u Španiji, Alvaro Diaz otkrio je da će tragedija koju su pretrpjeli lijepa manekenka i influenserica i njen partner i nogometaš Mančester Junajteda činiti ključni dio druge sezone serije.

U isječku koji najavljuje seriju, a koji je objavljen novinarima na španskom festivalu, Džordžina je progovorila o tragediji.

– Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu – kazala je.

– Veliki komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i tamo sam vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno – dodala je.

Rodrigez se do sada nije mnogo oglašavala o smrti jednog od svojih blizanaca tokom poroda, a ovu tragediju obznanili su u zajedničkom saopštenju, prenosi Kliks.

Prihvati notifikacije