Zabava

RUŠI SVE GRANICE Maja Berović snimila novi spot, ovo je SPEKTAKL koji se mora vidjeti (FOTO)

Muzička zvijezda Maja Berović sutra će objaviti osmi album, ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, nestrpljenje je veliko, a za sada se samo zna naziv albuma „Intime“.

RUŠI SVE GRANICE Maja Berović snimila novi spot, ovo je SPEKTAKL koji se mora vidjeti (FOTO)
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

U prilog interesovanju govori i to da je Instagram profil pod tim imenom, skupio već više od 10.000 pratilaca, iako nema mnogo objava. Neizostavno je da se uveliko u javnosti šuška o tome kako je sve radio na pjesmama, da li će i ovog puta Berovićka nastaviti svoju tradiciju da svaka pjesma ima spot i ispostavlja se da je odgovor na to potvrdan, a čak postoji i momenat iznenađenja, o čemu muzička zvijezda kaže:

View this post on Instagram

Jos malo 🤩 @intimebymaya

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

– Dobila sam prijedlog od saradnika da napravimo nešto poptuno novo, da cijeli, ali cijeli spot snimamo mobilnim telefonom. Već godinama koristim Huawei telefon, te sam vjerovala da će spot zadovoljiti sve kriterijume, jer znajući po klipovima koje snimama sa koncerta sve izgleda besprijekorno. Oduševljena sam spotom kako je ispao i vjerujem da ce i publika biti zadovoljna spotom i tehnički i sadržajano.

Kako Blic saznaje, Maja Berović je spot za pjesmu „Intime“ po kojoj čitav album i nosi naziv, snimila mobinim uređajem Huawei P40 Pro+.

Visokobudžetni spot, koji u u potpunosti opravdava svjetske standarde publici će biti predstavljen u četvrtak, a Maja sa nestrpljenjem isčekuje komentare fanova.