Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RUŽIČASTI SUPERMJESEC Za ova tri znaka ima POSEBAN ZNAČAJ i donosi SAMO LIJEPE TRENUTKE

Zabava
Autor:

Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija

Ružičasti supermjesec, koji ćemo još nekoliko dana moći da vidimo, ušao je u znak Vage, a pravi trigon sa Marsom i Venerom, što s jedne strane donosi balans i racionalne odluke, a s druge utiče na pojačane emocije i strast.

Pun Mesec uglavnom je poznat po činjenici da donosi napetost, brojne konflikte i malo drame, no ovog puta na ova tri znaka imaće pozitivan uticaj.

Blizanci

Vrijeme je da pustite na vidjelo svoju nježnu i romantičnu stranu. Blokade i prepreke nestaju, i konačno imate priliku da uživate u dobrim stranama ljubavi. Zaboravite na ružne stvari iz prošlosti i one koji su vas povrijedili, i dajte novoj ljubavi šansu. Sada je pravi trenutak za to!

Vaga

Ovo je vrijeme za promjene o kojima dugo razmišljate, ali i trenutak da ugodite sebi. Nagradite sebe za sve uspjehe, bilo oni veliki ili mali, koje ste imali u proteklom periodu. Dolaze pravi trenuci za vašu ekspanziju i priliku da radite na najboljoj verziji sebe.

Vodolija

Trenutno vlada teško i izazovno vrijeme, ali baš je zato idealan trenutak da počnete da živite u sadašnjem trenutku i osjetite ljepotu svakog momenta. Na duge staze to će vam donijeti puno blagodati i napuniće vas pozitivnom energijom, piše zena.blic.rs.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO