Zabava

"S KIM DA OSTAVIM CECU?" Veljko progovorio o svadbi, pa otkrio kad se SELI OD MAJKE

Veljko Ražnatović oženio se Bogdanom Rodić u novembru prošle godine, a prije toga par je saznao da će postati roditelji.

"S KIM DA OSTAVIM CECU?" Veljko progovorio o svadbi, pa otkrio kad se SELI OD MAJKE
FOTO: DUNJA ĐORĐEVIĆ/RAS SRBIJA

On je sada otkrio kako se osjeća povodom “pompe” koja se desila oko njegove svadbe, piše Kurir.

Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je bilo magično. Ja sam se stvarno lijepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelijepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali žene to doživljavaju drugačije – rekao je Veljko.

Poznato je da će za nekoliko meseci Bogdana i on postati roditelji, Veljko ne krije da jedva čeka da dođe taj dan i otkriva kako se njegova žena ponaša kao trudnica.

– Tome se radujem kao malo dijete. Oduvek sam želeo da mi prvo dijete bude muško. Anastasija je uvijek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava legenda, hvala Bogu – rekao je Veljko i otkrio da li priprema proslavu kada se Bogdana porodi:

– Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijteljima, ali daleko od očiju javnosti.

Ražnatovič je otkrio i da li u bliskoj budućnosti planira da se sa suprugom odseli od svoje majke Cece:

– S kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu željeli, ali do tada majku čuvam ja.