Zabava

Ša i Tara o ulasku u Zadrugu: Nikad više, da nemam hljeb da jedem

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša progovorili su o svom odnosu nakon brojinih spekulacija o problemima u vezi.

Ša i Tara o ulasku u Zadrugu: Nikad više, da nemam hljeb da jedem
FOTO: BLIC VIDEO/SCREENSHOT

Nas dvoje odlučujemo o svemu, ja sam sve sa strane isključio. Gradimo svoju budućnost, pitamo se oko svega samo mi. Odvikavam se od telefona, više ni šta ne čitam ružne komentare- rekao je Ša, a potom je otkrio da li je povećao cijenu nastupa nakon izlaska iz Zadruge.

– Ja sam neko ko ne pojačava cijenu, držim uvijek istu. Cijena mi je uvijek ista, tako držim sebe u igri. Tara i ja snimamo zajedničku pjesmu sada. Sa svih strana se zarađuje. Koliko god da nam je bilo teško u Zadruzi, pomogla nam je da budemo još u priči- kaže on.

Njih dvoje su otkrili i da li ulaze u Zadrugu 5, prenosi Kurir.

– Nikad više ne ulazimo. Ja bih ušao samo ako Tara. Da nemam hljeb da jedem- rekao je Ša, dok se Tara ubacila.

– Ma jok, ja nikad više ne bih u životu. Prije svega, sklop ljudi u Zadruzi 5 nikako mi ne prija. Ostavila me je trajne psihičke posljedice, jako teško proživljavam ovih dva mjeseca- kaže ona.

Simova je otkrila i kako zarađuje poslije rijalitija.

– Moj posao je telefon i Instagram, tako zarađujem. Ne ispuštam telefon iz ruku. Ako propustim jednu poruku meni je 500 evra minus. Živim od Instagrama od 15 godine- priča Tara.

Ša se takođe dotakao finansija.

– Platio sam tih 50.000 evra za Taru. Imam neke kazne za koje nisam ni znao. Što se tiče bivše supruge, nisam zadovoljan kako sam prošao novčano jer se gledalo ko je koliko stekao u braku. Tačno je da je otišlo 130.00 evra, nije mi prijatno zbog toga- istakao je reper i dodao da nema potrebe da se viđa sa bivšom suprugom. Ona živi svoj život a on svoj.

Prihvati notifikacije