Zabava

Sa nastupa pred matičara, ZABORAVILI BURME: Pjevačica Goca Tržan se PRISJETILA VJENČANJA

Goca Tržan i njen 14 godina mlađi suprug, muzičar Raša Novaković krajem proteklog mjeseca obilježili su treću godišnjicu braka.

Sa nastupa pred matičara, ZABORAVILI BURME: Pjevačica Goca Tržan se PRISJETILA VJENČANJA
FOTO M. MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Tokom popodnevnih časova prisustvovali su vjenčanju kolege Lukijana Ivanovića, dok su jutarnje sate proveli sa kćerkom Lenom prelistavajući stare fotografije i prisjećajući se divnih momenata sa svadbenog veselja koje su prije tri godine imali.

Dan našeg vjenčanja protekao je vrlo zanimljivo. Sa nastupa koji smo održali noć pred svadbu vratili smo se tek u sedam ujutru, što znači da smo imali svega par sati da nadoknadimo energiju i san. Kada smo tako umorni i nenaspavani poželjeli da se istuširamo shvatili smo da je u stanu nema vode, te smo osnovnu higijenu morali da obavimo u hotelu, gdje smo organizovali veselje.

Međutim, vrhunac svega bio je kada je Radomir konstatovao da je zaboravio da ponese burme, te je morao da se vraća kući po njih – kroz smijeh prepričava zanimljivosti sa svog vjenčanja Goca i ističe da je osim tih pehova sve ostalo proteklo u najboljem redu.

– Svi su se divno proveli tog dana, a ja sam poželjela da me suprug još jednom zaprosi, pa da organizujemo sličnu proslavu na kojoj ćemo po drugi put razmjeniti bračne zavjete. Dogovor je da to učinimo na dan naše pete godišnjice  rekla je Goca, expresstabloid.ba.