Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SA NJIM JE RADA PREVARILA HARISA? Bivši učesnik rijalitija rekao sve o AFERI sa pjevačicom

Zabava
Autor:

Foto: radamanojlovic/instagram/screenshot

Kontroverzni rijaliti učesnik Dario Šogorić ne prestaje da diže prašinu i pravi veliku pompu oko svog imena, od kada je kročio u vilu Parova. Tako je pred sam ulazak u rijaliti oktrio da je navodno bio u kratkoj avanturi sa pjevačicom Radom Manojlović.

Dario tvrdi da je sa Radom počeo da se druži, ali da je brzo “otkačio”, jer kako kaže ona željela mnogo više od prijateljstva.

– Rada Manojlović je sa mnom provela neko vrijeme, upoznali smo se, šetali smo. Mediji su to čak i zabilježili. Nju je Haris Berković ostavio upravo zbog mene. Ja sam prijateljski bio sa njom, ali ona je htjela nešto od mene. U mom kraju sam joj organizovao jedan koncert. Ja sam je vozio za Beograd, družili smo se. Ljubila me je, šetali smo kroz grad, držali se za rukice. Onda sam joj objasnio da sam zauzet. Rekao sam joj da je top što hoće nešto od mene, ali da je bolje da ostanemo prijatelji. Kada je vidjela da nema šanse kod mene, Rada se tada vratila svom dečku Harisu. Znam da joj nije bilo svejedno zbog toga što sam morao da je odbijem. Bila je tužna, vidjelo se to u njenom pogledu. Haris je poludio, pobjesnio, svašta joj je rekao. Ona je bila hladna, nije se uzbudila zbog njegovih riječi – rekao je Šogorović bez dlake na jeziku.

Međutim, sve njegove tvrdnje osporava izvor blizak pjevačici, koji tvrdi da je ustvari on taj koji je uhodio i jurio Radu, te da ona nije mogla da ga “skine” sa vrata.

– Šogorović je lažov kakvog nema, taj laže kad zine. On je spreman na sve zarad malog prostora u novinama i medijima. On je čuo da Rada nastupa u Prnjavoru, odmah je isplanirao kako da dođe do nje i da je šarmira. Iskoristio je svoja poznanstva da bi joj se približio. Bilo mu je važno da se uslika pored pjevačice nekoliko puta i da tako pravi priču za medije jer je bio medijski zapostavljen. Rada je poznata kao fina, ljubazna djevojka, nikada nikoga ne bi odbila za slikanje. Tako je i njemu izašla u susret. Kada je Haris vidio slike na portalima, poludio je. Iako Rada ništa nije imala sa Dariom, on joj nije vjerovao. Šogorović jedino nije slagao da su Haris i Rada raskinuli. Istina je da su se žestoko posvađali i da je on rekao kraj. Poslije su se izmirili jer je i sam shvatio kakav je lažov Dario. Haris jedva čeka da ga sretne i da mu saspe u lice sve što misli o njemu i njegovim lažima – završava izvor blizak pjevačici za magazin Rijaliti.

(Express)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO