Zabava

SA SINA NA OCA Rita Ora ljubila Bekamovog sina, a sada se dopisuje sa Dejvidom?

Nedavno je u javnost procurila vijest da je kosovska muzičarka Rita Ora 2017. godine ljubila tada 18-godišnjeg Bruklina Bekama, sina bivšeg fudbalera Devjida Bekama i dizajnerice Viktorije Bekam, kako piše The Sun. Ali sada se, čini se, sa sina prebacila na oca jer se navodno počela dopisivati s njim.

SA SINA NA OCA Rita Ora ljubila Bekamovog sina, a sada se dopisuje sa Dejvidom?
FOTO: PROFIMEDIA

Dejvid je u braku s bivšom Spajsicom već 20 godina, a u posljednje vrijeme par je na meti javnosti i svjetskih medija zbog tračeva o mogućem razvodu. Tako se i odnos između Rite i Dejvida počeo gledati kao jedan od razloga za razvod ovog poznatog para, piše Index.hr.

Ipak, Rita tvrdi da veoma cijeni Dejvida i Viktoriju te da si nikad ne bi dopustila da stane između njih dvoje, pišu strani mediji. Bilo da je riječ samo o traču ili o tužnoj istini za dizajnericu, ovo Bekamu ne bi bio prvi put da je prevario svoju suprugu.

  1. godine spetljao se s pomoćnicom Rebekom Lus, ali to mu je Viktoria oprostila.

-Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice tvrdio je tada Dejvid koji s Viktorijom ima četvero djece – sinove Bruklina, Romea i Kruza te kćerkicu Harper.

Nakon nekoliko mjeseci ispostavilo se da je ipak imao aferu s dotičnom djevojkom.