Zabava

"Ša više nema ženu” Mina Vrbaški otkrila šta se dešava napolju, pa raskrinkala zadrugare

Mina Vrbaški, koja je odsustvovala iz rijalitija zbog sahrane bake, juče se vratila u "Zadrugu", pa je oplela po ukućanima i otkrila sve što je saznala o njima.

"Ša više nema ženu” Mina Vrbaški otkrila šta se dešava napolju, pa raskrinkala zadrugare
FOTO: _MINA.OFFICIAL__/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Filip me je najviše pominjao, vidim da se pokajao, ali ja nemam ništa od toga, naš odnos će ostati ovakav – počela je Mina.

Dalje je nastavila:

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / SCREENSHOT

– Svakome ću reći sve što mislim, nevažno da li sam dobra ili ne sa tom osobom. Napolju se sve vidi, postoji stranica gdje su sve laži Sanje Stanković, svi klipovi gdje ona trči za Matorom, pa Anđelom. Ona mi je najveći folirant u kući. Plače, a nigdje suza, vidjela sam i da se poljubila sa Filipom u izolaciji. Matoroj sam rekla da joj ne treba takva osoba, jer ju je iskoristila za sve moguće. Ona je sponzoruša, njen dečko Pečurkica je ostavio, vidio je kakva je u rijalitiju – govorila je Mina.

Zatim se osvrnula na odnos Miljane Kulić i Danijela Višića.

– Saznala sam da je Danijel bio poštar. On nikada nije bio maneken, kakav maneken. Dečko laže, ali ne znam šta će Miljana da radi kada joj majka uđe, ona će je ubiti zbog onoga što dozvoljava sebi ovdje. Danijel koristi Miljanu, da bi ostao ovdje – nastavljala je Mina.

Tu se nije zaustavila.

– Naravno, moja omiljena tema… Gradonačelnik i losos (Ša i Tara). Da se zna, Ša više nema suprugu, niti će je imati, lično sam se čula sa njom. Izgubio je bogatstvo. Danas mi je Đedović rekao i da su se poljubili. Malo ću pričati sa njim, lagaću ga da je sve u redu, meni je u interesu da se desi nešto konkretno među njima. On nikada neće pobjeći odavde, jer je Taru mnogo zavolio – otkrila je Mina, piše Blic.

Prihvati notifikacije