Zabava

Sada je ponosna vlasnica "sedmica": Koliko je Dara Bubamara platila novu plastičnu operaciju (FOTO,VIDEO)

Folk pjevačica Dara Bubamara, kako pišu domaći mediji, za estetske operacije je ukupno dala 45.000 evra.

Sada je ponosna vlasnica "sedmica": Koliko je Dara Bubamara platila novu plastičnu operaciju (FOTO,VIDEO)
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Dara je silikone u grudi stavila prvi put prije nešto više od desetak godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta, prenosi Blic.

Sada je ponosna vlasnica “sedmica”, a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 evra, piše Kurir.

– Često mijenjam silikone, prije svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svjetske trendove, dosta je više lažnog morala – govorila je Dara za domaće medije.

Dara je za nov osmijeh iskeširala 18.000 evra.

FOTO: ZORAN ILIĆ /RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ /RINGIER

Prema sopstvenom priznanju, pjevačica je dopunjavala i usne nekoliko puta.

Cijena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Sudeći prema najnovijim fotografijama, folkerka je pored operacije nosa, ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice.

Ove “sitne” kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano.

Pročitajte još

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtjev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

U posljednje vrijeme, pjevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra.

Prihvati notifikacije