Zabava

"SADA JE SVE PUNO LJEPŠE" Nada Topčagić ispeglala bore botoksom (FOTO)

Pjevačica Nada Topčagić napunila je 67 godina, a kako bi „sakrila“ bore, podvrgla se estetskim intervencijama. Malo botoksa, malo hijalurona i Nadica kao nova! Takoreći, druga žena!

"SADA JE SVE PUNO LJEPŠE" Nada Topčagić ispeglala bore botoksom (FOTO)
Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Folkerka otkriva da joj je odlazak kod estetskog hirurga promijenio život iz korena, a uljepšavanje je uticalo i na njen se**ualni život. Kako kaže, privlačnija je mužu Zlatku, iako je on bio protivnik intervencija.

Ma, šta da vam kažem? Sad je sve puno ljepše! Sa Zlatkom nikada nisam bila bliža ni intimnija. Iako on kaže da se godine ne mogu sakriti i da bore ne treba brisati, na našem primjeru i odnosu razlika se i te kako vidi – rekla je Nada.

View this post on Instagram

Za nesto manje od sat vremena, vidimo se u @amigshow

A post shared by Nada Topcagic (@topcagicnada) on

– Zlatko je protivnik svih estetskih zahvata, operacija, podmlađivanja… Rekao mi je da mi to nije bilo potrebno i da sam ja njemu bila lijepa i prije nego što sam se zategla, ali znam da to nije tačno. Sad je zaljubljeniji nego ikad i s**s nam je bolji – rekla je ona kroz osmijeh.

Njen suprug Zlatko Đorđević, sa kojim je Topčagićeva u srećnom braku skoro četiri decenije, kaže da on svoju ženu svakoga dana iznenađuje i da rođendan nije izuzetak.

– Mi smo u braku od ’83. godine, znači 37 punih i dugih godina! Svakoga dana ja njoj nešto kupujem i priređujem joj iznenađenja, tako da rođendane, godišnjice i neke druge datume posebno ne obeležavamo – rekao je Zlatko za Kurir.

Scroll Up