Zabava

”SADA MI JE JOŠ ODVRATNIJA” Ana i David iskoristili priliku pa žestoko opleli po Maji Marinković

Ana Korać i David Dragojević uživaju u ljubavi, a ona je iskoristila priliku pa je danas pred kamerama žestoko oplela po Maji Marinković.

”SADA MI JE JOŠ ODVRATNIJA” Ana i David iskoristili priliku pa žestoko opleli po Maji Marinković
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Planiraju da se ostvare kao roditelji, ali “sve u svoje vrijeme”.

– Planiramo naravno, to stoji, ali sad tačan datum nemamo pojma. Kad se desi, desiće se, bićete obaviješteni – rekla je Ana, prenosi Blic.

Otkako se u Bijelu kuću uselila Maja Marinković, ne prestaje poređenje nje i Ane Korać. Naime, i sami zadrugari bruje o tome da je Maja učinila sve da iskopira svoju ljutu suparnicu Anu, a komentari su išli toliko daleko da je Maja navodno svom plastičnom hirurgu pokazala Aninu sliku, u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla što više liči na nju.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Kada je ona ušla, šokirana sam bila. Toliko nekog da kopiraš. Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam. Odvratna mi je sva, iskreno. Uvijek mi je bila odvratna, sada mi je još odvratnija – bez dlake na jeziku rekla je Ana.

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i David – naročito njenim eksplicitnim snimcima u “Zadruzi”.

– Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjalo, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve djevojke imaju seks u toaletu, ali ona… Nijedna djevojka, za sve četiri sezone, nije imala takav seks – to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu – rekao je David u emisiji “Premijera”.