Zabava

"SAID JE MNOGO NESTRPLJIV" Jelena bin Drai progovorila o četvrtoj trudnoći

Srpska ljepotica koja živi u Arapskim Emiratima kaže da je suprug Said nestrpljiviji od nje da upozna novog člana porodice.

"SAID JE MNOGO NESTRPLJIV" Jelena bin Drai progovorila o četvrtoj trudnoći
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Jedna od najbogatijih Srpkinja u Arapskim Emiratima, Jelena bin Drai (41) je u blagoslovenom stanju i čeka četvrto dijete. Prema saznanjima Blica, ovoj vijesti najviše su se obradovali najmlađi članovi porodice, kćerka Asja, kao i sinovi Hilal i Hamdan, kao i suprug, uspješni biznismen Said.

– Nakon tri djeteta, ideju o tome da imaju još djece Jelena i Said su ostavili daleko iza sebe. Ali nakon pregleda kod ginekologa, Jelena je saznala da čeka četvrto dijete. Pošto se radi o ranoj trudnoći, po savjetima ljekara morala je da miruje, što je njoj predstavljalo možda i najveći problem. Kako važi za veoma energičnu ženu koja tokom dana radi po više od osam sati, trudila se da vrijeme koje je provela mirujući potroši na najbolji mogući način. Konstantno je čitala, a sve obaveze koje ima oko velikog porodičnog biznisa trudila se da vodi preko virtuelnih sastanaka. Dodatno otežavajuću okolnost predstavljala joj je pandemija koja vlada u cijelom svijetu, te nije mogla da se kreće u mjeri kojoj je željela. Neke planove je zbog trudnoće riješila da stavi na čekanje, ali zato je odlučna da tokom čitavih devet mjeseci vrijedno radi. Čim su joj doktori saopštili da je prošao rizičan period, nekadašnja manekenka je počela da zakazuje sastanke sa svojim timom i vodi računa o svemu što se nalazi u njenom opisu posla – objašnjava izvor blizak Blicu koji je do detalja upućen u život ovog para.

– Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena za Blic, a potom na pitanje da li je u tropskom Dubaiju vladalo uzbuđenje zbog dolaska četvrtog člana, kaže:

– Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice – iskreno poručuje Jelena koja je veoma poslovno ambiciozna, pod njenim patronatom nalazi se lanac kozmetičkih salona, modni brend, humanitarna organizacija, nekoliko vrtića i klinika.

Podsjetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida bin Draija, čije se bogatstvo procjenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se vjenčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Oni su 2010. godine dobili kćerku Asju, 2011. sina Hilala i 2013. Hamdana.

Prihvati notifikacije