Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SAMO DA GORDANA PREŽIVI” Svekar upucane pekarke zabrinut, ljubavnici i dalje u teškom stanju

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Gordana Kukolj (37), pekarka iz Bariča, koju je prekjuče na Čukaričkoj padini hicem iz pištolja htio da ubije bivši ljubavnik Ahmo Huseinović (60), a zatim pokušao da presudi sebi, još se bori za život i nalazi se na intenzivnoj njezi.

Uz Gordanu su njeni roditelji, djeca, ali i suprug Dalibor, koji ju je juče posjetio u bolnici.

– Ne znamo ni mi šta se desilo, pa ne bismo da komentarišemo to što se dogodilo. Gordana je u bolnici, teško je… Samo neka preživi i bude dobro. Moj sin i njeni roditelji otišli su da je posjete – rekao je juče za Kurir svekar povrijeđene Gordane, prenosi Blic.

Podsjetimo, krvava drama odigrala se prekjuče oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uletio Huseinović i pucao joj u glavu. Gordana je uspjela da se zaštiti rukama, što joj je spasilo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživio.

– Ahmo i Gordana navodno su bili u vezi tri nedjelje, a onda je ona riješila da prekine. Htjela je da spase svoj dugogodišnji brak, u kome je rodila četvoro djece. Međutim, Ahmo je bio patološki zaljubljen u nju i nije mogao da se pomiri sa tim. Opsjedao ju je porukama, na kome ona nije odgovarala – kaže izvor.

(Kurir, Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO