Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SAMO DA NAHRANIM MAČKE” Glumac je poslije sudara sa autobusom ipak otišao u policiju

Zabava
Autor:

Foto: Petar Marković/RAS Srbija

“Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izvještaj, naduvao 0:00”, napisao je noćas glumac i lider PSG Sergej Trifunović koji je sinoć nakon udesa koji je izazvao u prestonici, napustio lice mjesta.

Ovakav epilog priče uslijedio je noćas, oko jedan sat iza ponoći, o čemu je Trifunović uredno izvijestio tviter zajednicu. To je, takođe, učinio i kada se desio incident sinoć oko 21 sat, u kome niko nije povrijeđen, i u kome je njegov automobil, kako se čini, jedini imao veća oštećenja.

On se, naime, tada javnosti obratio praktično žaleći se zašto mu je policija odnijela automobil ispred zgrade u kojoj živi, a gdje je došao da, dok policijska patrola ne stigne na lice mjesta, otključa majstorima i nahrani mačke. Tako je on pojasnio ovu situaciju.

Ovakav potez izazvao je burne reakcije na Tviteru, koje su mahom govorile o tome da je Trifunović pogrešno postupio što je otišao sa mjesta udesa, i da je trebalo da sačeka policiju. Za razliku od tviteraša koji su tako vidjeli njegov postupak, Sergej Trifunović je reagovao u svom maniru, uz po koju psovku i pokušaje objašnjenja da je njegov postupak ispravan.

Ipak, u jednom od tvitova, a na sugestiju jednog tviteraša da prizna da je pogriješio, on je to i učinio.

Zato je na ovoj društvenoj mreži praktično “uživo” prenosio šta se sinoć dešavalo nakon saobraćajnog incidenta.

– Stupio u kontakt sa načelnikom Savske, sutra ujutro idem u stanicu i rješavam stvari. Hvala Braci, najboljem automehaničaru i prijatelju – naveo je on sinoć.

 

Svemu ovome prethodio je tvit u kome je sam Trifunović priznao da je otišao sa mjesta udesa, koji se dogodio oko 21 sat sinoć kod pumpe “Dejtonke”, kada je Trifunović udario jednim dijelom svog vozila zadnji dio autobusa GSP.

– Zakačio sam autobus, sebi s**** vrata, njenu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke vraćam se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih bio sve brže izveo. Kad sam izašao, milicija je vjerovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060……., jer ne znam gdje treba da odem, prijavim se i riješim problem. Jezivo je tabloidna priča da sam “pobjegao sa mjesta. Hvala na razumijevanju – napisao je on.

U vezi sa ovim događajem, on je preko Tvitera pisao i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću, rekavši da može neko slobodno da ga pozove, i da nema potrebe “da se diže prašina ni oko čega”.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO