Svijet

Samoubistvo prenosio uživo: Porodica tinejdžerke ga optužila da ju je silovao, otišao do mosta, izgorio ove riječi i SKOČIO U SMRT

Jedan muškarac izvršio je samoubistvo na “Fejsbuku” uživo nakon što ga ucjenjivali navodno bivša djevojka i njena porodica u Nagpuru u indijskoj državi Maharaštra.

Silovanje žena
FOTO: SHUTTERSTOCK

Imenovan samo kao Maniš (38) iz Kalamne, muškarac je 10. septembra na “Fejsbuku” uživo rekao da mu prijeti optužnica za silovanje 19-godišnje Kadžal koja je navodno bila njegova djevojka.

Čovjek je tvrdio da su žena i njena porodica tražili od njega 500.000 rupija (oko 5.500 hiljada evra) i pretili optužnicom ako im ne da novac, rekla je policija.Tinejdžerka je nestala iz svoje kuće 6. septembra, a njena porodica je tvrdila da je pobjegla sa Manišem, oženjenim biznismenom koji ima troje djece, prenosi Blic.

Pročitajte još

On je uskočio u rijeku Kanhan u Nagpuru nakon maltretiranja od strane njene porodice. Porekao je tvrdnje o bilo kakvom fizičkom kontaktu sa djevojkom i imenovao nju, njenu porodicu i radnika foto studija kao odgovorne tokom obraćanja uživo na “Fejsbuku”, prije nego što je izvršio samoubistvo.

Policija je pokrenula potragu nakon što se pojavio video. Maniševo tijelo je izvučeno iz rijeke, a policija je uhapsila četvoro ljudi povezanih sa slučajem nakon žalbe njegovog brata.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije