Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Sandra Afrika ne zna šta će sa parama, u Hrvatskoj se OTIMAJU oko nje, a njemu DUGUJE SVE

Zabava
Autor:

Foto: sandraafrika/Instagram screenshot

Sandra Afrika tokom prethodnih godina stekla je veliku popularnost u Hrvatskoj, gdje konstantno puni klubove i zarađuje velike svote novca.

Kako je nedavno ispričala, Sandru je tamošnji pjevač Ivan Zak jednom prilikom pozvao da pjeva u njegovoj diskoteci i od tada su Hrvati “odlijepili” za srpskom pjevačicom koja u susjednoj zemlji često ima tezge.

– Ivan Zak ima dobar njuh za biznis. Prvi u Hrvatskoj je osjetio da će u Hrvatskoj pjevači iz Srbije i Bosne i Hercegovine zavladati hrvatskom scenom. Počeo je da dovodi pjevače u svoju diskoteku Lampaši, koja je tad radila najbolje u Evropi. Pozvao je mog menadžera i brzo su napravili dogovor. Uslijedio je nastup u Lampašima. Sjećam se, diskoteka je bila uvučena oko 200 metara od glavnog puta. Ja ulazim na parking, a ispred diskoteke red do puta. Tako je počela Afrika da hara Hrvatskom. Ubrzo su drugi vlasnici vidjeli šta Ivan Zak radi i počela je otimačina oko termina gdje ću i kad pjevati u Hrvatskoj. Tu smo se upoznali Zak i ja, a sad smo čak i kumovi. Naravno da mi je mnogo pomoglo u karijeri. Tad je sve i počelo – ispričala je Sandra Afrika u intervjuu za 24sata.

View this post on Instagram

🌟

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Kako je navela, trenutno nema neostvarenih želja, a prvi automobil kupila je nakon samo jednog radnog vikenda, prenosi Blic.

– Ne bih o tome da ne bi bilo da se hvalim. Ali, evo, prvi automobil sam zaradila i kupila odmah poslije prvog radnog pjevačkog vikenda u Švajcarskoj. Kažu da si bogat onoliko koliko potrošiš i proputuješ. Tako da kod mene novac služi za trošenje (ha, ha, ha). Sve što sam želela sam sebi i priuštila, nemam nekih neostvarenih želja – rekla je pevačica

Poznato je da Sandra zarađuje odličan bakšiš na slavljima, a kako kaže to je slučaj isključivo na privatnim veseljima.

– Na nastupima po diskotekama i klubovima bakšiša nema. To je uglavnom na privatnim veseljima. I pravila nikad nema – rekla je pjevačica za pomenuti hrvatski medij.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO