Banjaluka

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Venecija most biće zatvoren cijeli dan

Venecija most u Banjaluci biće sutra zatvoren za saobraćaj od 8.30 do 20 časova.

gužva u saobraćaju zbog radova na putu
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Ovo su najavili iz Gradske uprave, a kao razlog navode gradnju kružne raskrsnice u ovom dijelu grada.

Osim na Venecija mosta, saobraćaj će biti zatvoren u ovom periodu i dijelu Jevrejske ulice koja izlazi na put kod kružnog toka koji se gradi.

– Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će sutra, 28. decembra od  08.30  do 20 časova, doći do obustave saobraćaja za sva vozila u Ulici Gavre Vučkovića i u Ulici Majke Jugovića – na dijelu od raskrsnice sa Srpskom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Stepe Stepanovića, kao i u Jevrejskoj ulici – na dijelu od Ulice Vase Glušca da Ulice Gavre Vučkovića, zbog izgradnje nedostajuće komunalne infrastrukture- preciziraju u Gradskoj upravi.

Pročitajte još

Za vrijeme radova, biće regulisan i preusmjeravan saobraćaj na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

– Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova- navode.

Dodaju da radove izvodi  preduzeće „PRODA-MONT“ d.o.o. Doboj.

Gradnja ovog kružnog toka započeta je neki dan, a nejasno je zbog čega je tako odlučeno jer je vrijeme praznika kada dijaspora dolazi i zbog čega je dodatna saobraćajna gužva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu