Politika

ŠAROVIĆ I STANIVUKOVIĆ DOGOVARAJU ZAJEDNIČKI NASTUP Lider SDS na kafi sa najglasnijim PDP-ovcem

Predsjednik SDS Mirko Šarović i najglasniji poslanik PDP u parlamentu Srpske, Draško Stanivuković, sastali su se danas u bašti jednog banjalučkog kafića u centru grada kako bi razmijenili mišljenja o daljim zajedničkim koracima ove dvije opozicione partije.

ŠAROVIĆ I STANIVUKOVIĆ DOGOVARAJU ZAJEDNIČKI NASTUP Lider SDS na kafi sa najglasnijim PDP-ovcem
FOTO: DRAŠKO STANIVUKOVIĆ/FACEBOOK

Ovo je na svom Fejsbuk profilu potvrdio i sam Stanivuković, koji je ispod fotografije na kojoj se vide on i Šarović, napisao kako je jedinstvo “PDP i SDS, te jedinstvo svih nezadovoljnih građana ključ promjene ovog sistema, kao i njihove zajedničke pobjede”.

ЈЕДИНСТВО ПДП-а и СДС-а, ЈЕДИНСТВО свих незадовољних грађана је кључ промјене овог система, као и наше заједничке…

Posted by Драшко Станивуковић Draško Stanivuković on Thursday, July 25, 2019

– O stanju u Banjaluci, Republici Srpskoj, kao i BiH i svim daljim koracima razgovarao sam sa ministrom i novim predsjednikom SDS. Rijetko da negdje imam ovako pozitivne impresije, ali poslije ovog sastanka ih iskazujem sa dubokim uvjerenjem da imamo plan i način kako ovdje stvari iz temelja promijeniti – naveo je Stanivuković svoje impresije sa sastanka.

Dodao je da je spoj mladosti i iskustva te temeljno zajedništvo ove dvije stranke, kao i svakodnevni rad, ono što će dati rezultat i vratiti “vjeru našem narodu”.

Zanimljivo je da je u vrijeme dok su pili kafu Šarovića i Stanivukovića, samo sto dijelio od njihovog političkog rivala iz SNSD, tačnije portparola te stranke Radovana Kovačevića, koji je ujedno i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.