Politika

ŠAROVIĆ OŠTRO O PETKOVIĆU “Preletač iz Petrova odlazi sam”

Svi odbornici, predsjednik Skupštine opštine, članovi Glavnog odbora iz Petrova i najbitniji ljudi stranke ostaju u SDS-u, tako da preletač odlazi sam, rekao je predsjednik SDS Mirko Šarović.

ŠAROVIĆ OŠTRO O PETKOVIĆU “Preletač iz Petrova odlazi sam”
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Pročitajte još

Ovako je lider SDS prokomentarisao informaciju da će Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), na inicijativu predsjednika Milorada Dodika i nakon dogovora s aktuelnim načelnikom opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem, kandidovati Petkovića za načelničku funkciju na predstojećim lokalnim izborima.

Šarović je kazao da najslabije karike otpadaju, ali ostaje čvrst lanac onih koji imaju dostojanstvo i moral i koji se ne prodaju za novac i pozicije.

– Ovo su izdajnici vlastitih glasača, ideja i svog naroda i to ne može proći nekažnjeno. Pravi ljudi, spremni da se suprotstave ovoj kriminalnoj hobotnici, će ostati i opstati kao i ideja bolje Republike Srpske koju smo svi zajedno stvarali i za koji su mnogi dali svoje živote – istakao je Šarović.

On je poručio da Srpska demokratska stranka u Petrovu završava svoju odborničku listu i da će imati svog kandidata za načelnika.