Zabava

Saša Popović otkrio da je njegova kćerka JAKO SKROMNA “Ne kupuje ništa brendirano, a kad sam htio da joj dam 'roleks' rekla je da sam lud"

Saša Popović otkrio je da je njegova kćerka Aleksandra jako skromna, pa iako može da priušti sve što poželi zahvaljujući bogatim roditeljima, u javnosti se pojavljuje u pristupačnim komadima.

Saša Popović i Aleksandra Popović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Skroz je skromna. Ona kaže jednom ili dva puta mjesečno “tata, daj mi karticu”. Onda kaže, “našla sam tri majice, koštaju 50 evra, sandale”… i tako ona traži da se obuče pričaju Saša i Suzana.

Aleksandra ne voli da se eksponira u javnosti, iako je dijete poznatih roditelja. Živi skromno premda je u jednoj od najbogatijih srpskih porodica, sama zarađuje.

Pročitajte još

Dok njeni roditelji kupuju u specijalnim buticima, naručuju basnoslovne odjevne komade, zakazuju termine za probu i troše čitavo bogatstvo na garderobu, Aleksandru ljudi mogu vidjeti u pristupačnim komadima.

Dizajnerski komadi nisu njena okupacija, a na svečanijim događajima se do sada najčešće pojavljivala u pristupačnijoj trendi odjeći.

– Ona je takva, mi nekada dođemo iz šopinga i kupimo Suzana i ja Dolče Gabana, Šanel, a ona gleda na to čudno. Ona kupuje u regularnim prodavnicama u tržnim centrima. Jednom sam joj rekao “Aleksandra, daj da ti tata da jedan Roleks”, ona stala u čudu, rekla “tata, jesi ti lud, šta će meni Roleks, ne treba mi sat” i nije htjela da uzme – ispričao je Saša u emisiji “Ceca show”, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu