Zabava

Saši Kovačeviću otkazali nastup u Hrvatskoj "Nakon najave dobili smo poruke i neugodne pozive"

Dok traje hajp oko pet rasprodatih koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, njenom kolegi Saši Kovačeviću otkazan je nastup u komšiluku, u mestu u blizini Zadra.

Saša Kovačević
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

I dok Prija rasprodaje i petu Arenu u Zagrebu, manji nastupi srpskih izvođača su ovih dana otkazani u Hrvatskoj.

Tako je sada otkazan nastup Saše Kovačevića koji je trebalo da bude održan u restoranu Berekin u jednom mjestu u blizini Zadra.

– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obavještavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku – poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Pročitajte još

Nešto kasnije oglasio se i vlasnik konobe.

– Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo htjeli da se dovedemo u neugodnu situaciju – kaže Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi Index.

Kako pomenuti medij piše, u Benkovcu je prije nekoliko dana trebalo da bude održan koncert pjevačice Goge Sekulić. Koncert je otkazan uz objavu organizatora:

– Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresovane publike, uprkos popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani otkazati koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja djela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku.

Oglasila se i pjevačica.

– Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobrodošla i gdje volim da dođem i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne da se vraća unazad i da stvara neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku – poručila je.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu