Politika

"SAZRELE PRILIKE ZA POVRATAK SDS" Šarović uvjeren da će imati značajnu ulogu u Brodu

Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je da ova stranka ima odličnu organizaciju u Brodu i da je uvjeren je da će u Izbornoj jedinci četiri zajedno sa partnerima imati značajnu ulogu poslije lokalnih izbora.

"SAZRELE PRILIKE ZA POVRATAK SDS" Šarović uvjeren da će imati značajnu ulogu u Brodu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Šarović je poslije sastanka Koordinacionog odbora SDS iz Izborne jedinice četiri u Brodu ocijenio da su sazrele prilike za povratak SDS, što, prema njegovim riječima, garantuju nova imena na političkoj sceni.

On je na konferenciji za novinare rekao da “nagomilani problemi u lokalnoj zajednici daju šansu SDS”, kao i da je uvjeren da će lokalni izbori biti održani u novembru.

Sa potrebom osnivanja anketnog odbora za javne nabavke danas se saglasio i predsjednik SDS, jer smatra da je “vanredno stanje iskorišteno na trošenje na nezakonit način”.

Šarović je pomenuo i događaje u Prijedoru uz ocjenu da se poseže za mjerama, kao što su smjene u školama i drugim ustanovama, a to ne bi trebalo.

Sastanku u Brodu prisustvovali su i zamjenik predsjednika SDS Rado Savić, te generalni sekretar stranke Zoran Latinović.

Prihvati notifikacije