Svijet

Scena iz Grčke koja vraća vjeru u ljude: Žena upala u more tokom ukrcavanja na brod, ljudi odmah skočili za njom (VIDEO)

U ponedeljak se odvijala prava drama u luci Tinos u Grčkoj, kada je starija žena upala u more dok se ukrcavala na brod.

Spasavanje žene iz mora
FOTO: TINOSNEWS.GR/FACEBOOK7SCREENSHOT

Za razliku od prije nekoliko nedelja, kada Grku Antonisu niko nije skočio da pomogne, nakon čega se mladić udavio, reakcija čuvara luke i posade broda bila je trenutna.

Oni su odmah skočili u vodu i pomogli ženi da izađe na sigurno, prenosi Protothema.

Prema pisanju grčkih medija, malo prije 15 časova u ponedeljak, žena je, nakon što se popela na mali katapult, krenula u unutrašnjost broda, izgubila ravnotežu i pala u vodu, vjerovatno zbog jakog vjetra.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τόσο στον ύπαρχο και το πλήρωμα όσο και στο Λιμενικό Σώμα και στους Λιμενεργάτες που έσπευσαν αμέσως για βοήθεια.Βίντεο: Ζωή Κωνσταντακοπούλουhttps://tinosnews.gr/tinos-ptosi-gynaikas-sti-thalassa-kata-tin-epivivasi-tis-sto-ploio/

Posted by tinosnews.gr on Monday, September 18, 2023

Čuvar luke i osoblje broda odmah je skočilo u more i uz pomoć prsluka za spasavanje, uspjeli su da ženu vrate na kopno poslije nekoliko minuta.

Pročitajte još

Ona je odvedena u zdravstveni centar na pregled, dok je brod nastavio ka sledećoj luci.

Ovo je ljudska reakcija i sušta suprotnost događaju od prije nekoliko nedelja, koji je uznemirio Grčku, kada su radnici trajekta odgurnuli mladića u more dok je pokušavao da se ukrca na brod. Niko nije skočio da mu pomogne, nakon čega se mladić udavio. Pokrenuta je istraga nakon ovog incidenta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu