Kultura

SEDMO IZDANJE FESTIVALA Nektar OK Fest paketi u prodaji

Brojni OK festovci koji su od objave programa za ovogodišnje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa 2021, a koji će se održati od 13. do 15. avgusta održati na Tjentištu, željno iščekivali početak prodaje festivalskih paketa, od danas mogu do svoje odabrane OK ponude.  

SEDMO IZDANJE FESTIVALA Nektar OK Fest paketi u prodaji
FOTO: VEDRAN ŠEVČUK/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

U ponudi su paketi koji podrazumijevaju boravak u nekom od smještajnih objekata na Tjentištu, prevoz, festivalsku ulaznicu, aktivnosti u okviru posjete Nacionalnom parku Sutjeska, ili uvijek željeni paket za boravak u OK kampu, omiljenom mjestu festivalske publike.

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu 2021 dostupni su na zvaničnoj stranici festivala. Svi paketi koji se odnose na bukiranje hotelskog i apartmanskog smještaja na samoj lokaciji, bukiraju se direktno preko organizatora, dok se najtraženiji paket OK kamp (35 KM) u okviru kojeg je obezbijeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica, može kupiti putem prodajnih sistema „kupikartu.ba“ i „Gigstix“.

Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvaramo dan ranije, tj. 12. avgusta.

Kako je ranije i najavljeno, svi kupljeni paketi i aranžmani za festivalsko izdanje 2020. koje nije održano, važiće i za nove datume festivala u 2021. godini. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu.

O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net .

Prihvati notifikacije