Zabava

Seka Aleksić: Ja svoje cipele i haljine poklanjam sestrama

Seka Aleksić je nakon dužeg vremena, nastupala pred publikom, a za tu priliku je iskoristila crnu odjevnu kombinaciju, koja je mnogima privukla pažnju.

Seka Aleksić: Ja svoje cipele i haljine poklanjam sestrama
FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Dubok dekolte svima je skrenuo pažnju, a folk zvijezda se pojavila u društvu supruga Veljka Piljikića, koji se nije odvajao od nje, prenosi Expresstabloid.

– Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam neko ko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem – poručila je Seka.

Pjevačica otkriva koliko je situacija s koronom uticala na krizu na estradi, kao i na njen budžet.

–Ja mislim da je situacija s koronom pogodila generalno sve ljude, a ne samo pjevače. Možda nekim dijelom jeste više nas, svakom je svoj problem najveći. Pogodilo je sve, nadam se da ćemo se svi generalno oporaviti. Kad sam bila mlađa možda sam više trošila novca. Sada mi neke stvari ne znače ništa. Ja svoje cipele i haljine poklanjam sestrama, drugaricama. Mi smo znali da sačuvamo nešto za ovakve dane, mislim da se generalno ne treba oslanjati samo na ovaj posao – rekla je pjevačica.

Mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njenog bujnog dekoltea, pa su odmah uslijedili brojni komentari na društvenim mrežama da je Seka bila na remontu grudi.

Prihvati notifikacije