Svijet

"SEKS JE ZABAVAN" Majka, advokatica i prostitutka, a od supruga ima punu podršku

Majka i advokatica iz Ajove otkrila je da radi kao prostitutka i da je jednom prlikom zaradila čak 55.000 dolara za tronedjeljno pružanje seksualnih usluga.

"SEKS JE ZABAVAN" Majka, advokatica i prostitutka, a od supruga ima punu podršku
FOTO: SCREENSHOOT/FACEBOOK

Ketrin Sirs u tome ima punu podršku supruga Džona, kojeg je upoznala na fakultetu nekoliko godina ranije. On je rekao da mu “nije toliko važno” što njegova žena radi kao prostitutka.

Ketrin obično putuje u Nevadu na tri nedjelje, jer je tamo prostitucija legalna, da bi kući u De Mojnu provela nedjelju dana. Ona je rekla da je taj neobični životni stil pruža osjećaj moći i da je uprkos tome veoma stidljiva.

-Volim seks. Seks je zabavan i mogu zaraditi na tome. Mi degradiramo žene koje su otvorene po pitanju seksualnosti. Treba da budeš ovakva, a ako nisi onda ne valjaš. Mislim da tu ima mnogo indoktrinacije izjavila je Ketrin.

Ona je počela da radi kao prostitutka 2016, kad je imala 27 godina. Nije sigurna koliko je zaradila od tada, ali priznaje da joj je ovaj posao veoma lukrativan.

-Najbolji posao koji sam imala bio je kad sam zaradila 45.000 dolara za tri nedjelje – kaže Ketrin, dodajući da se bori da se prostitucija dekriminalizuje širom SAD.

-Prostitutke su ljudi. Neke od njih su najbolji ljudi koje sam ikad upoznala – istakla je Ketrin, koja je prije četiri mjeseca rodila svoje prvo dijete. – Njihova tijela pripadaju njima.

Trenutno ne radi kako bi se brinula o svom sinu i usmjerila je energiju u advokatsku praksu.