Zabava

ONI SU VEOMA SEBIČNI Frajeri rođeni u ovih pet horoskopskih znakova su RAZOČARENJE U KREVETU

Neki horoskopski znakovi su izrazito seksualni, darežljivi i pažljivi u krevetu, a neki od njih seks samo žele da skinu s dnevnog reda ili su u toj akciji jako sebični.

ONI SU VEOMA SEBIČNI Frajeri rođeni u ovih pet horoskopskih znakova su RAZOČARENJE U KREVETU
FOTO: SHUTTERSTOCK

Evo šta kaže horoskop…

Djevica

Muškarci rođeni u znaku Djevice sigurno će vas razočarati u akciji. Djevice su često oni muškarci koji puno pričaju, a malo rade. Imaju razvijenu maštu, ali u krevetu su nula bodova.

Rak

Rak ne voli seks. Oni često izgledaju savršeno i partneru pridaju važnost, ali kada dođe do akcije – entuzijazam potpuno nestaje. Vole ugašeno svijetlo, ne vole eksperimente, a i usred akcije će vjerovatno jednostavno zaspati.

Blizanci

Blizanci nisu nesigurni kada je u pitanju seks, ali su jednostavno sebični. Muškarci rođeni u ovom znaku nisu preterano zabrinuti oko svoje partnerke u krevetu i rade sve za svoj užitak, dok im njen i nije preterano važan.

Strijelac

Strijelac će imati problem da se fokusira. On jednostavno želi biti na pet strana istovremeno, pa će vjerovatno u sred čina da se sjeti da je dogovorio kampovanje. Mada vrlo strastven, previše je rasijan da bi to tokom seksa stavio u funkciju. Možda sve krene super, ali onda na pola krene da vam priča o tome kako bi bilo super da upišete kurs ronjenja. Izludiće vas do krajnjih granica.

Ovan

Ovan će obaviti posao na brzaka jer žuri da gleda utakmicu. Jeziv smarač. Predigra mu je potpuno nepoznat pojam jer je previše lijen za tako nešto. Obaviće to “školski” i nastaviti dalje. Vrlo je konzervativan i teško će pristati na bilo kakva eksperimentisanja. Ukoliko vas zatekne u kostimu, neće se uzbuditi, već misliti da ste odljepili i pozvati hitnu da dođe po vas, piše Noizz.rs.