Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SELAK PORUČUJE “Vrijeme za slogu i solidarnost”

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Epidemija virusa nije ni prvi ni posljednji izazov za narod Republike Srpske, a kao i svaki put do sada ključ je u našem jedinstvu, solidarnosti i zajedničkom radu na prevazilaženju problema, poručio je predsjednik Socijalističke partije Srpske – SPS Goran Selak.

On ističe da je izuzetno važno poštovati odluke i mjere nadležnih institucija i pažljivo filtrirati vijesti koje stižu sa svih strana a u cilju suzbijanja dezinformisanja i panike.

– Republika Srpska ima stručnjake i institucije koji već danima djeluju na prevenciji i donošenju mjera za suzbijanje epidemije. To međutim nije samo njihov posao, nego zadatak za sve nas. Da se pridržavamo uputstava i mjera i da budemo odgovorni i solidarni. Svako od nas mora da povede računa o starima, hroničnim bolesnicima i drugim ugroženim kategorijama. Njihovo zdravlje je odgovornost svakog pojedinca i bez obzira na to kako će se razvijati situacija, prioritet treba da nam budu upravo najugroženije kategorije. U narednim danima svi treba da se organizujemo koliko možemo, da provodimo mjere nadležnih i da posebnu pažnju obratimo na stare i nemoćne – istakao je Selak.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO