Zabava

SERIJA O KOJOJ SE PRIČA Milica Pavlović igra ulogu Jelene Marjanović, a evo ko glumi njenog muža

O seriji "Pevačica" koja će se baviti ubistvom Jelene Marjanović ne prestaje da se priča!

SERIJA O KOJOJ SE PRIČA Milica Pavlović igra ulogu  Jelene Marjanović, a evo ko glumi njenog muža
FOTO: D BRIZA/RAS SRBIJA

Nakon što se saznalo da će glavnu ulogu iznijeti Milica Pavlović, sada je otkriveno i ko će igrati Jeleninog muža.

Supruga pokojne Jelene Krsmanović, Zorana, igraće Vuk Kostić, piše “Alo”. On je pristao da u seriji dočara lik čovjeka o kom se prethodnih godina toliko pričalo, a uskoro ćemo imati prilike da vidimo kako se snašao u ovoj ulozi.

Milica Pavlović je prije nekoliko dana otkrila da je veoma uzbuđena zbog snimanja.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Iskreno, sada kada je informacija o seriji “Pevačica” postala javna osjećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali i postajem svjesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista nevjerovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa vanserijskim Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodijelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo povjerenje i vjera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika već odlično znaju kada sam ja u pitanju da ako sam se nečeg prihvatila, onda sam riješena da idem do kraja – rekla je Pavlovićeva.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica do sada nije prihvatala glumačke uloge, ali ponudu reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji stoji iza serije “Pevačica”, nije mogla da odbije.

– U toku karijere sam imala zaista mnogo ponuda kada su serije i filmovi u pitanju, ali nisam neko ko bi bilo šta uradio, tek da bi mogao da se pohvali time. Uvijek ozbiljno razmislim prije nego što donesem odluku. Ovakvu ponudu i ulogu nisam mogla da odbijem, prihvatila sam se ozbiljnog i teškog zadatka, ali sam i spremna da budem maksimalno posvećena narednih nekoliko mjeseci, koliko će trajati snimanje – kazala je pjevačica i dodala:

– Ne mogu da iznosim detalje o projektu, ali mogu da kažem da je scenario nevjerovatno uzbudljiv i pun neočekivanih preokreta. Ja sam ga pročitala u jednom dahu i ova serija će sigurno biti nešto potpuno novo i drugačije od svega što je publika na našim prostorima do sada imala prilike da vidi. Serija “Pevačica” će im otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda, prenosi Blic.

Serija će se, kako je najavljeno, snimati od 12. avgusta do 12. novembra.