Sudbine

SESTRICE OSTAVILE SVE U ČUDU Bliznakinje na svijet došle u nevjerovatnoj pozi (FOTO)

Cijeli svijet obilazi dirljiva slika bliznakinja, rođenih prije vremena, koje su na svijet došle na poseban način.

SESTRICE OSTAVILE SVE U ČUDU Bliznakinje na svijet došle u nevjerovatnoj pozi (FOTO)
FOTO: THEMORGANTRODDENS/INSTAGRAM

Arija i Skajlar Morgan Troden su na svijet došle carskim rezom, potpuno zagrljene.

Fotografiju je napravila zapanjena babica, koja je prokomentarisala da su i ona i ljekar ostali bez teksta kada su ih vidjeli u takvom položaju. Bez riječi su ostali i roditelji djevojčica, Kajran Troden (25) i Rajan Morgan (28) iz Sarija, piše Žena Blic.

Bliznakinje je na svijet donijela surogat majka, a i na fotografijama sa ultrazvuka vidljivo je da su se i u njenom stomaku djevojčice stalno grlile.

Surogat majka inače je rođaka Rajana Morgana koja se ponudila da im ostvari želju da postanu roditelji, a onda je uslijedilo još veće iznenađenje kada su saznali da čekaju bliznakinje.

Trudnoća je tekla dobro sve dok u 20. nedjelji nisu saznali da djevojčice boluju od sindroma međublizanačke transfuzije, zbog čega su strahovali da jedna djevojčica neće preživjeti. Međutim, na svu sreću, hitnom laserskom operacijom je sve rješeno.

Nakon toga, svake dvije nedelje išli su na preglede koji su ukazivali na to da je sve u redu. Djevojčice su ipak rođene 10 nedjelja ranije. Bile su stare 29 nedjelja kada je porođaj počeo – bilo je to 23. novembra, a očekivalo se da će trudnoća trajati do februara. Ipak, dobra vijest je da su obje zdrave.

Onda je uslijedila još jedna, manja komplikacija – Kajran se pozitivno testirao na Kovid dan nakon što su djevojčice rođene, pa su morali u izolaciju.

– Bili smo očajni što nismo mogli da od početka budemo sa njima, ali osoblje je bilo divno i obavještavali su nas o svemu, slali su nam i slike.