Politika

"Siguran sam da ćemo postići mnogo" Gruban, odbornik u Skupštini Prijedora, napustio Đokića i pristupio SPS

Nakon razgovora sa Goranom Selakom, predsjednikom Socijalističke partije Srpske, ovoj partiji pristupio je Nemanja Gruban, dosadašnji odbornik Socijalističke partije Petra Đokića u Skupštini grada Prijedora.

sastanak Nemanja Gruban i Goran Selak
FOTO: SPS

Nakon napuštanja Socijalističke partije koja ostaje na jednom odborniku u Prijedoru, Socijalistička partija Srpske SPS dobija pojačanje u liku mladog i perspektivnog Grubana.

SPS sada ima tri odbornika u SG Prijedora. Gruban je obavljao funkciju potpredsjednika gradskog odbora Socijalističke partije u Prijedoru, a bio je i član glavnog odbora SP-a. On je danas, nakon razgovara sa liderom SPS-a Goranom Selakom, poručio da ga je u ovu partiju dovela želja za razvojem Prijedora i unapređenjem života svih prijedorčana.

– Viziju razvoja Prijedora i Republike Srpske dijelim sa predsjednikom Selakom i siguran sam da ćemo u godinama pred nama postići mnogo – istakao je Nemanja Gruban.

Pročitajte još

Selak je izjavio da SPS nastavlja sa okupljanjem mladih, odgovornih i ambicioznih ljudi koji su spremni da rade u interesu svojih lokalnih zajednica i svojih sugrađana.

Nemanja je u SPS-u prepoznao energiju, politički potencijal i ljude kojima može da vjeruje i sa kojima može mnogo da doprinese razvoju Prijedora, poručuje Selak. Današnjem sastanku ispred gradskog odbora SPS Prijedor prisustvovao je i Duško Miletić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu