Zabava

"Šikaniraju me već 10 godina" Nikolini nije dobro, a evo koja priča o njoj i Vidoju ju je zgrozila

Nikolina Pišek, hrvatska voditeljka, nedavno je otkrila da je godinama u lošim odnosima sa ocem pokojnog supruga, istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića.

"Šikaniraju me već 10 godina" Nikolini nije dobro, a evo koja priča o njoj i Vidoju ju je zgrozila
FOTO: GORAN SRDANOV, MILAN ILIĆ/RINGIER

Voditeljka ne može da dođe sebi nakon gubitka, dok je Vidojev otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u više navrata javno govorio kako Nikolinu Pišek “samo novac interesuje” nakon smrti njegovog nasljednika.

Pišekova odbija da javno govori o navodnim ponižavanjima koje od Ristovića doživljava punu deceniju.

– Vidojeva porodica šikanira me već 10 godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to – rekla je Nikolina prijateljima, piše 24sata.hr.

– Spekulacije koje su se pojavile da su ona i Vidoje bili pred razvodom zgrozile su Nikolinu. Vidoje je bio uz nju kad joj je krajem prošle godine umro otac. Brinuo se da sve prođe što bezbolnije za Nikolinu – istakli su voditeljkini prijatelji za pomenut medij, kojima se ona nedavno povjerila da njen muž i njegov otac Miša Grof nisu razgovarali čak šest godina.

Pročitajte još

– To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio cijelog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cijela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primjenjene umjetnosti. Čuo sam i da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić železničku stanicu želi da napravi muzejem grada Beograda i tu će biti svi legati. Daće se predlog. Komplet ću sve da poklonim. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju sliku može da uzme. Vidoje je putovao po svijetu i kupovao umjetnine. Kakav je to način da se tako postupa! – naveo je bio Miša Grof prošle nedjelje za “Republiku”.

Prihvati notifikacije