Hronika

"Sin te doziva, ČEKAMO TE" Prošlo je šest dana od Anđelinog nestanka, njena porodica očajna

Anđela Bežanović (28) iz Borče, majka maloljetnog djeteta, nestala je 26. jula ujutru.

"Sin te doziva, ČEKAMO TE" Prošlo je šest dana od Anđelinog nestanka, njena porodica očajna
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT

Njena majka se oglasila jutros na Fejsbuku i još jednom zamolila ćerku, ukoliko čita njenu poruku, da joj se javi.

Pročitajte još

– Šesto jutro od Anđelinog nestanka. Zvala sam prvo njen broj. I dalje je nedostupna. Zvala sam policiju da pitam imaju li neki novi trag, niko se još ne javlja. Noć je bila preduga. Možda joj je bilo teško, negdje u toj noći, možda. A ja nisam mogla da joj pomognem. Jer ne znam gdje je. Molim se za nju. Za moju Anđelu. Ako je sretnete, kažite joj da želim jedino da čujem da je dobro. Ako pročitaš ovo, Anđela, znaj da te i sestra i ja volimo, čekamo. Nikada ne sumnjaj u to. Ti si dio mene. Znaš i sama, i ti si majka. Tvoj sin te zove. Bojim se, ali, odbacujem crne misli. Odbijam da plačem. Jer ti si živa, javićeš se, pojaviti, zar ne, Anđela – napisala je između ostalog majka Vesna, piše Kurir.

Podsjetimo, njena majka je dan ranije ispričala da je Anđela u kući bila posvećena porodici i maloljetnom djetetu koje ima pet godina te je čudno da je već pet dana nema.

Anđela je visoka 165 centimetara i ima oko 54 kilograma, ima svijetlo smeđu kosu, tamno braon oči i izrazito bijeli ten. Na sebi je imala teksas šorts i majicu (belu ili šarenu), bila je u papučama i ranac kajsija boje.

Ako ste je vidjeli ili imate bilo koje informacije, javite najbližoj policijskoj stanici.

Prihvati notifikacije