Kultura

SJAJNA VIJEST ZA FANOVE Objavljen trejler za novu verziju serije La Kasa de Papel (VIDEO)

Serija La Kasa de Papel jedna je od najgledanijih Netfliksovih ostvarenja svih vremena, a sada stižu sjajne vijesti za sve ljubitelje ovog hita.

SJAJNA VIJEST ZA FANOVE Objavljen trejler za novu verziju serije La Kasa de Papel (VIDEO)
FOTO: LA CASA DE PAPEL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, na iznenađenje brojnih fanova diljem svijeta, korejski Netfliks je objavio uzbudljivi tizer korejskog rimejka ove popularne priče.

Originalna serija prati Profesora i skupinu kriminalaca koji su se udružili kako bi uspješno odradili pljačku vijeka i to u stilu Robina Huda: Skupina ljudi na rubu društva nadmudruje vladu u potrazi za boljim životom, slobodom i parama.

Korejski Netfliks juče je otkrio i glumačku ekipu koja će predstaviti obožavane likove, a među kojima su i neki vrlo popularni glumci.

Pročitajte još

Između ostalih, Park Hae-Soo iz Skvid Gejma glumiće kontroverznog Berlina. Tokio, koja pripovijeda priču u originalnoj seriji, glumiće Jun Jong-Seo, a njezinu ljubav – Ria glumit će Lee Hyun-Woo.

Iako još uvijek nije poznato koliko će se ovaj rimejk po priči razlikovati od originalne La Kase de Papel, sigurno je kako će radnja u Koreji donijeti potpuno novu perspektivu samoj seriji, prenosi Klix.

Prihvati notifikacije