Banjaluka

SJEDNICA SKUPŠTINE GRADA U SRIJEDU Stanivuković: Ne znam kako ćemo funkcionisati (FOTO)

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka, na kojoj će se razmatrati novi prijedlog budžeta, biće održana u srijedu 14. aprila u 14 časova.

SJEDNICA SKUPŠTINE GRADA U SRIJEDU Stanivuković: Ne znam kako ćemo funkcionisati (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić je rekao da se sjednica tehnički ne može održati ranije, zbog rokova kada su u pitanju amandmani i rad komisija.

Jedan od prijedloga je bio da se ovo zasjedanje održi u četvrtak, ali postignut je dogovor da se sjednica održi dan ranije.

Pročitajte još

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je rekao da je četvrtak predaleko, te da sjednica treba da se održi što raniije.

– Ja ne znam kako ćemo mi funkcionisati ako bude u četvrtak, kada je u pitanju Centar za socijalni rad, javne kuhinje, gorivo za civilnu zaštitu – rekao je on i dodao da će grad u međuvremenu nema resurse na raspolaganju, te da je svaki dan važan, pa i taj da sjednica bude srijedu.

Podsjećamo, dogovor oko usvajanja budžeta Banjaluke za ovu godinu traje danima između gradonačelnika i odbornika, a grad je u međuvremenu zapao u probleme zbog nemogućnosti izmirivanja obaveza.