Politika

“TO SE NIJE MOGLO IZDRŽATI” Dodik opleo po Nešiću, proziva ga za MILIONSKE MUTNE POSLOVE (FOTO)

 Sastanak lidera vladajuće koalicije, hitno sazvan nakon što je juče iz koalicije istupio dugogodišnji partner stranke Milorada Dodika DNS, počeo je u sjedištu SNSD u Banjaluci.

“TO SE NIJE MOGLO IZDRŽATI” Dodik opleo po Nešiću, proziva ga za MILIONSKE MUTNE POSLOVE (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Mada u SNSD tvrde da je pozvan i lider DNS Nenad Nešić, on se očekivano nije pojavio.

– Bilo je previše zloupotreba, izgubljeni su milioni maraka, jer Nešić nije dao posao jednoj firmi iz Federacije BiH i zbog monopola koji su inače imali u Istočnom Sarajevu. Ovo se više nije moglo izdržati, znate da je, dok je još Marko Pavić bio na čelu stranke, Nešić šutao novac na jednoj zabavi – rekao je Dodik na početku sastanka, obrazlažući kako je došlo do razlaza sa DNS.

On je takođe rekao da nije dobio ništa napismeno, ali da je poruka iz DNS jasna.

Pročitajte još

Na sastanak u sjedištu SNSD došli su svi lidera stranaka vladajuće koalicije, osim Petra Đokića, pa Socijalističku partiju predstavlja Živko Marjanac.

Na sastanku, koji vodi lider SNSD Milorad Dodik, učestvuju i lideri US i SPS Nenad Stevandić i Goran Selak, predsjednik NDP Dragan Čavić, potpredsjednica SNSD i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, lider Demosa i predsjednik Narodne skupštine RS Nedjeljko Čibrilović i drugi visoki funcioneri vladajućih partija.

Sastanak je nastavljen iz zatvorenih vrata.