Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SJEVNULA BRUKA Kraljica Leticija je modni profi, ali ovako nešto nije smjela da obuče (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Hot news 24h Today/screenshot Youtube

U javnosti poznata kao jedna od najbolje obučenih žena svijeta, španska kraljica Leticija ovoga puta nas je neprijatno iznenadila. Izgleda da je zaboravila jedno od osnovnih pravila oblačenja.

Tokom posjete osmom po redu forumu borbe protiv raka u Madridu, španska kraljica Leticija je ostavila loš utisak na modne kritičare koji pomno prate svaki njen korak.

Foto: Profimedia

Inače je poznata kao jedna od najbolje odjevenih članica kraljevskih porodica u svijetu, i nosi epitet modne profesionalke koja uvijek ima primjerene stajlinge koja s lakoćom kombinuje i komade “jeftinih” brendova ali, izgleda da se i najboljima desi loš dan.

U njenom današnjem izdanju potkrala se jedna greška, koju mnogi smatraju osnovnim pravilom odjevanja, a to je potpuno pogrešan grudnjak ispod crne, providne bluze.

Zgodna kraljica obukla je midi kožnu suknju boje konjaka uz koju je iskombinovala crnu majicu, visoke čizme i torbicu kroko uzorka.

U cijelom stajlingu ne bi bilo problema da se ispod majice nije nazirao grudnjak boje kože. Na gotovo svim fotografijama dheluje kao da kraljica ima majicu od prozirnog materijala, što je neprimjereno njenoj funkciji.

Cijela se situacija je vrlo lako mogla da se izbjegne donjim vešom u crnoj boji kao i jednostavnom crnom potkošuljom ispod majice.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO