Zabava

"SKANDAL JE BIO SA POLICIJOM" Danijela Vranić povezuje se sa Lukom Bojovićem, a zbog kolege se odala poroku

Pjevačica Danijela Vranić povezuje se sa Lukom Bojovićem, sa kojim je navodno bila u vezi tokom devedesetih.

"SKANDAL JE BIO SA POLICIJOM" Danijela Vranić povezuje se sa Lukom Bojovićem, a zbog kolege se odala poroku
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ/RINGIER

Jedan od najopasnijih ljudi podzemlja je jesenas deportovan iz Španije u Srbiju, a Danijela Vranić je, osim sa njim, često u javnosti dovođena u vezu sa folkerom Acom Lukasom, sa kojim je imala veoma turbulentnu romansu.

Vranićka se, kako se pisalo prije nekoliko mjeseci, propila zbog Lukasa.

– Mnogo ga je voljela. Teško je podnijjela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, a onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije preboljela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti – ispričala je prijateljica tad za Kurir, dok je poznato da je Danijela svojevremeno zbog napada na policajca dobila uslovnu kaznu od godinu dana u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Luka Bojović u sudnici
FOTO: MUP

O Danijeli je Lukas svojevremeno pisao u svojoj autobiografiji.

– Prije trećeg braka, sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dvije žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dvije izuzetne žene. Lijepe, pametne, nježne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pjevačica. Zašto nije uspjela? Više je voljela da sjedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživjela da uspiju mnogo lošije pjevačice od nje – naveo je bio Lukas.

FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Za navodnu vezu Danijele Vranić i Luke Bojovića se, podsjetimo, saznalo juče.

– Bila je to velika ljubav i strast. Upoznali su se slučajno. Ona je odlijepila kada ga je vidjela. Tada je Luka bio opasan, moćan i jak, a ona popularna u gradu. Svi su željeli nju, a ona njega. Krili su da su vezi iako se to po beogradskoj čaršiji znalo. Voljela ga je baš jako, koliko se sjećam, nikoga kao njega i nije voljela. Dolazio je na njene nastupe, imao je posebno mjesto. Često su bili u velikom društvu, pa niko nije mogao da poveže da su zajedno. Rijetko ko zna ovu informaciju, samo mali broj ljudi, a i prošlo je dosta vremena od tada. Njih dvoje vode drugačiji život – pričao je izvor za gorepomenut medij.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije