Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SKANDALOZNA DŽULIJA Usred meča digla majicu i pokazala gole grudi (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Još uvijek je svježe sjećanje na finale Lige šampione kada je usred utakmice na teren utrčala bujna Kinsi Volanski u minijaturnom kostimu, no ova plavokosa Ruskinja upravo je dobila konkurenciju, bar na američkom kontinentu!

Naime, na petoj utakmici finala MLB, odnosno američke bejzbol lige koja se tamo gotovo religiozno prati odigrao se identičan incident.

Instagram zvijezda Džulija Rouz postala je zvijezda meča, a tamošnji mediji više pišu o njoj negoli i čudesnoj, trećoj gostujućoj pobjedi Houston Astros-a nad Washington Nationals-ima. Ona je tokom ovog meča srčano navijala za Vašington, a u jednom momentu pokušala je da dekocentriše protivničku ekipu i to prilično vješto: dok je bacač Hjustona Gerit Kol bio na potezu, Rouzova je podigla svoj žuti topić i pokazala mu gole grudi!

Da sve bude još uvrnutije, u tome joj je društvo pravila i drugarica Loren Samer! No, Kol je pokazao surovu profesionalnost, jer ni dva para prilično velikih grudi nisu uspjeli da mu skrenu pažnju sa bacanja!

Ubrzo nakon što se ovo odigralo, MLB liga je uspjela da sazna Džulijin identitet, pa su reagovali i poslali joj pismo u kome su je obavijestili da joj je zabranjen dolazak na utakmice njihove lige na svim stadionima u zemlji.

– Tokom utakmice prekršili ste navijački kodeks ponašanja, kako biste promovisali svoj posao. Ovim vam je zabranjena posjeta svim MLB stadionima i objektima, na neodređeno – obrazložila je uprava.

No, ova atraktivna 25-godišnjakinja nije se pretjerano potresla, šta više zabranom se pohvalila na Instagramu i to uz fotografiju na kojima ponovo pokazuje, a šta drugo nego gole grudi! Inače, Džulija se proslavila u rijaliti šou “Are You the One” 2016. godine, nakon čega je pokrenula provokativni online magazin Shagmag i počela da gradi karijeru influensera.

Inače, ovu damu na Instagramu prati tri miliona ljudi, a popularnost je postigla upravo zahvaljujući obnaživanju i svakodnevnom pokazivanju svoji raskošnih grudi i izvajane zadnjice. Njen profil prepun je eksplicitnih, golišavih fotografija i retki su trenuci kada ona pozira u nečemu što nije minijaturni bikini.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO