Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SKANK RASUT PO STANU Otkrivamo ime dilera koji je POKUŠAO DA BACI DROGU U PEĆ (FOTO)

Hronika
Autor:

Foto: Srpskainfo/RAS Srbija

Aleksandar Vuković (27) iz Trnjaka kod Bijeljine uhapšen je sinoć tokom pretresa stana u Bijeljini zbog posjedovanja pet kilograma droge skank, saznaje Srpskainfo.

Kako je za Srpskainfo potvrdila portparolka PU Bijeljina Aleksandra Marić A.V. je tokom pretresa prostorija pokušao da baci drogu u peć za centralno grijanje i uništi je.

Foto: Srpskainfo/RAS Srbija

– Brzom i efikasnom intervencijom policijskih službenika u tome je spriječen. Ovo lice je uhapšeno uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i biće u toku dana predato na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini – precizirala je Marić.

Inače, policija u Bijeljini u ovoj godini bilježi dobre rezultate u borbi protiv neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Prema podacima Policijske uprave Bijeljina za proteklih 11 mjeseci, Tužilaštvu je podneseno 37 izvještaja kojima je otkriveno 61 krivično djelo.

Foto: Srpskainfo/RAS Srbija

Nadležnim tužilaštvima prijavljeno je 47 lica da su izvršioci krivičnih djela zloupotrebe opojnih droga, od kojih  su 17 povratnici  u izvršenju krivičnih djela, tri maloljetna i tri žene. Zbog ovog krivičnog djela uhapšeno je 17 lica, od kojih I jedna žena. U akcijama koje su sprovedene otkriveno je oko 13 kilograma marihuana, 660 grama kokaina, 7 grama opojne droge ajs, koja je realtivno nova na ovim prostorima,  a zaplijenjene su i određene količine hašiša, heroina, ekstazija, medicinskih  droga i drugih.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO