Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SKIDALA SE, DROGIRALA SE Pjevačica danas proslavlja rođendan, a prolazi kroz PRAVU DRAMU

Zabava
Autor:

Foto: mileycyrus/screenshot Instagram

Planetarno popularna pjevačica Majli Sajrus danas proslavlja svoj dvadesetsedmi rođendan, ali ujedno prolazi i kroz najveću dramu u svom životu do sada.

Naime, pjevačica je rođenda 1992. godine u Našvilu od poznatih roditelja koji su već decenijama u muzičkoj industriji, a prvo pojavljivanje na televiziji imala je u Diznijevoj igranoj seriji “Hana Montana” kada je stekla i svoje prve fanove širom svijeta.

Pjevačica je do danas izdala sedam studijskih albuma, nekoliko puta se popela na sam vrh svjetskih top listi, a magazin Time ju je dva puta uvrstio u top 100 najuticajnijih ljudi na svijetu.

Ona je 2013. godine odlučila da pobegne od slike dobre djevojčice koju je kreirala svojim radom na Dizniju, te se skinula gola i uzjahala džinovsku kuglu u spotu za pjesmu “Wrecking ball”. Nakon toga je krenula njena “problematična” faza zbog koje je dobila titulu pop provokatora, te je više puta uhvaćena u javnosti pod desjtvom psihoaktivnih supstanci koje je i sama promovisala u svojim spotovima i pjesama.

Majli je sredinom avgusta ove godine raskinula svoju desetogodišnju vezu sa suprugom Lijamom Hemsfortom, a potom je uletjela u vezu sa influserkom Kejtlin Karter. Nakon samo dva mjeseca, pjevačica je raskinula i ovu vezu te ponovo našla srodnu dušu u australijskom pjevaču Kodiju Simpsonu.

Nakon što je prije nekoliko dana raskinula i sa njim, izvor blizak zvijezdi za inostrane medije tvrdi da je pjevačica depresivnija nego ikada, te da joj treba vremena da zaliječi svoje rane iz propalog braka.

Iako je redovno bila aktivna na društvenim mrežama, Majli je posljednju fotografiju objavila 4. novembra, te fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da se pjevačica oglasi i uvjeri ih da je dobro.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO