Sudbine

"Skoro sam se onesvijestila" Pjevačicu nakon svađe MUŽ ISTUKAO U KOLIMA, a sada se tuže zbog imovine

Pjevačica Maja Marijana prije nekoliko godina razvela se od Mladena Šmakića, kojeg je 2013. prijavila i za nasilje u porodici.

Maja Marijana
FOTO: MAJAMARIJANAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona je nedavno otkrila da je podnijela tužbu protiv bivšeg muža zbog zajedničkih nekretnina.

– Namjerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gdje ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnijela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara – rekla je Maja za Grand.

Maja Marijana je svojevremeno u policiji potvrdila da ju je muž udario, dok je za medije rekla da žene ne treba da dozvole ni šamar od muškarca, i dodala da se nije pomirila sa suprugom.

– Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvijestila – izjavila je Maja Marijana tada u policiji.

FOTO: MAJAMARIJANAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: MAJAMARIJANAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Njenoj priči u prilog idu i informacije o povredama iz Urgentnog centra, gdje su joj ustanovili lakše povrede glave, dok sa druge strane, njen suprug Mladen sve to demantuje.

– Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dijete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao! – rekao je muž folk pjevačice.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu