Zabava

“Skoro se nisam nečemu ovako obradovala“ Oglasila se Vesna Milanović nakon najljepših vijesti o rođenju sina Marije

Marija Šerifović podijelila je najljepše vijesti o dolasku na svijet njenog sina Maria, a kako je cijeli proces držala u strogoj tajnosti, ovom objavom iznenadila je ne samo javnost već i brojne kolege sa estrade.

Vesna Milanović
FOTO: GRAND MAGAZIN TV GRAND/YOUTBE/SCREENSHOZ

Ovoj vijesti se posebno obradovala Vesna Milanović koja nije mogla da sakrije emocije i iskrenu radost koju je osjetila kada je čula da je pjevačica postala mama.

Vesna Milanović o sinu Marije Šerifović

Pročitajte još

– Mnogo sam se obradovala, nisam ništa znala o Marijinim planovima! Znala sam da želi da postane mama, ali ne i da je krenula u realizaciju te želje. Poslala sam joj poruku odmah čim sam čula, čestitala joj, ne sjećam se da sam skoro nečemu obradovala kao ovoj vijesti. Bebeća energija nas je sve raznježila, čestitam i mama Mariji, baka Verici, a malom bebcu želim dobrodošlicu i duuug i srećan život! Bravo, bravo, bravo! – rekla je Vesna za Grand.

Inače, Mario je došao na svijet početkom decembra, a trudnoću je iznijela surogat majka. Tokom cjelog procesa najveća podrška su joj bili njeni najbliži, kao i majka Verica Šerifović koja je jedva čekala da upozna svog unuka, prenosi Grand.

Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M“ – napisala je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu