Zabava

“Veoma je teško“ Goca Tržan progovorila o Mariji Šerifović i surogat majčinstvu

Vijest da je Marija Šerifović zahvaljujući surogat majci dobila bebu, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

“Veoma je teško“ Goca Tržan progovorila o Mariji Šerifović i surogat majčinstvu
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

Mnogobrojne kolege sa estrade pružile su Mariji podršku u namjeri da sama odgaja sina Maria, a među njima je i Goca Tržan koja se sada prvi put oglasila na tu temu i otkrila da li bi se i ona na taj način drugi put ostvarila u ulozi majke.

– Ako postoji, sada u ovim godinama bih vrlo rado iskoristila, tako da surogat majčinstvo postoji u mnogim državama. Samo u Americi, postoji već godinama, samo mora da se pravno zaštiti i surogat majka i onaj ko plaća to surogat majčinstvo i to je pravno vrlo strogo i vrlo je teško napraviti te zakone, tako da kod nas to… rekla je Goca za Skandal, a potom nastavila:

Da se razumijemo, da budemo realni, nekada davno u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi pa se dogovori sa sestrom pa joj sestra rodi dijete. To se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekad se nije plaćalo. Nekad se radilo od srca, sad se plaća i to je to. Nemam neostvarenih želja, ja nisam žena koja želi mnogo. Ja sam žena koja se raduje onome što ima i koja živi u ovom trenutku tako da nemam neostvarenih želja. Sve što imam materijalno može sutra da nestane i ne bih bila nezadovoljna i mislim da je život mnogo više od materijalnih stvari i neostvarenih želja. One ostvarene su mnogo važnije – rekla je Goca Tržan.

Pročitajte još

S obzirom da se mnogi pitaju da li će Marija Šerifović napustiti „Zvezde Granda“ zbog majčinstva oglasio se Saša Popović za Grand.

Ako bude potrebno, čuvaćemo je, nije nikakav problem– našalio se Popović.

On je zatim otkrio kako je dočekao vijest da Marija ima sina Maria.

-Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavijestila me je naša PR-ka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je dijete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dijete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je cijelu priču, kako je sve iznelaBio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je željela da ima svoje dete– istakao je Saša za Grand.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu