Zabava

SLAVE ŠEST GODINA BRAKA Korona i tuga zbog ljubimca ih dotukli, ali bitno im je SAMO JEDNO

Usljed dešavanja koja su ih zadesila u proteklom periodu kada su oboje bili pozitivni na virus korona i tuge jer su ostali bez psa Tesle, Đokovići će šest godina braka obilježiti u društvu djece.

SLAVE ŠEST GODINA BRAKA Korona i tuga zbog ljubimca ih dotukli, ali bitno im je SAMO JEDNO
Foto: Blic

Iako su za njima važan datum imali običaj da otputuju u prirodu i uživaju u moru ili na planini, Jelena i Novak Đoković ovu godišnjicu braka proslavljaju na sasvim drugačiji način, piše Blic.

Protekli period bio je vrlo stresan za oboje, prvo je Novak morao da otkaže učešće na Adrija turniru, nakon što su i on i Jelena saznali da su pozitivni na korona virus. Iako su prije nedjelju dana dobili rezultate da su preležali virus, odlučili su da se primire u svom domu i posvete djeci – navodi izvor blizak Đokovićima, i dodaje:

– Na sve to desilo se da ostanu bez ljubimca Tesle, za kojeg su svi bili jako vezani. Jelena je posebno utučena zbog toga. Takođe kompletna situacije sa trenutnom epidemiološkom situacijom u zemlji nije sjajna, i zbog svega toga nisu željeli da putuju ili prave neko posebno slavlje. Upravo zato će svoju godišnjicu intimno obilježiti u svom domu uz sina Stefana i kćerku Taru.

Ipak kako važe za romantike, sigurno je da simbolični pokloni neće izostati.

– Oni su poznati po tome da ne vole da bacaju novac na nepotrebne materijalne stvari, ali što se tiče simboličnih poklona za važne datume – sigurno neće izostati. Novak je jako romantičan, pa će se potruditi da danas priredi neki poseban gest za Jelenu – otkriva izvor.