Zabava

SLAVILO SE DO JUTRA Svi bruje o vjenčanju Đanijevog sina, a evo gdje se žurka nastavila

Pjevač Radiša Trajković Đani juče je oženio sina Miloša, a pompezno slavlje je ovog puta izostalo.

SLAVILO SE DO JUTRA Svi bruje o vjenčanju Đanijevog sina, a evo gdje se žurka nastavila
FOTO: JOVAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Naime, mladenci su se zajedno sa najbližim članovima porodice, kumovima i nekoliko prijatelja zaputili u jedan beogradski restoran kako bi obilježili ovaj dan.

Samo sat vremena prije opštinskog vjenčanja, Slađana Trajković se uključila uživo u Jutarnji program “Prve” i branila supruga od brojnih skandala koji ga prate u zadnje vrijeme, prenosi Blic.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Nakon brojnih skandala koji su proteklih mjeseci pratili Đanija, kada je riječ o nepoštovanju mjera koje su donesene zbog korona virusa, pjevač se očigledno opametio, te je odlučio da preskoči veliko svadbeno veselje povodom vjenčanja sina Miloša i snajke Nine.

Sudeći po fotografijama, oni su ovaj dan proslavili skromno, bez muzike, trubača, gostiju i pompe, već su u jednom restoranu u Beogradu organizovali ručak za njima bliske ljude.

Oko dvadesetak gostiju bilo je prisutno na okupljanju, a kada je bilo vrijeme da se restoran zatvori, gosti su se zaputili u folkerov stan u Beogradu na vodi.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Slavlje je tamo nastavljeno, a sudeći po fotografijama svi su uživali u ovom danu. No, ono što je mnogima neobično, jeste činjenica da niko iz svijeta estrade nije bio prisutan u restoranu, s obzirom na to da je poznato da Đani ima veliki krug prijatelja iz svoje branše.

Pored članova porodica mladenaca, na ručku je bilo nekoliko Đanijevih prijatelja koji nisu poznati javnosti.

Supruga pjevača, Slađana Trajković, na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija.

Pročitajte još

– Naš najsrećniji dan, postali smo svekar i svekrva. Uskoro baba i djeda – napisala je Slađa ispod zajedničke fotografije, a potom dodala:

– Dobila sam još jednu kćerku, a uskoro i unuče. Volim vas puno – dodala je Đanijeva žena.

Inače, Nina je uzela prezime supruga, te se od sada predstavlja kao Nina Trajković.